Aquabygg AB åtar sig uppdrag i Storstockholm med omnejd inom allt som rör byggnation, renovering, stambyte och badrumsrenovering.

Vi utför de flesta typer av renoveringar och ombyggnader. Vår specialitet är våtutrymmen vilket redan företagsnamnet antyder. Vi har färdigställt mer än 1 500 badrum under 10 års tid och detta är dokumenterat!

Aquabygg AB erbjuder totalansvar för hela din badrumsrenovering, ombyggnation och tillbyggnation. Fördelen med detta är att du som kund behöver ha kontakt med endast en entreprenör genom hela byggnadsprocessen.

Vi har en mycket bred kompetens inom olika former av specialiserat hantverk. Aquabygg står för kvalitet, yrkesskicklighet och yrkesstolthet. Du gör ett tryggt val när du anlitar oss.

Vad som skiljer oss från de flesta andra byggfirmor är att vi kan förse dig med ett brett utbud av olika tjänster med hög personlig service.

Det finns ingen anledning att anlita flera olika firmor för att färdigställa ett projekt när alternativet är att anlita oss och få projektet gjort från början till slut.

Vi har lång erfarenhet från branschen och vänder oss både till privatpersoner och till företagskunder. Vi ser fram emot att skräddarsy en lösning som passar dina specifika önskemål.

Kunderna litar på oss!

Reco Recensioner
4.8/5
Eniro Recensioner
4.9/5