Är du redo för en förändring hemma? Då har du hittat rätt! Aquabygg är experter på renovering. Låt oss förverkliga dina bostadsdrömmar – snabbt, säkert och med bästa möjliga resultat. Vi finns i hela Stockholm och levererar alltid med hög kvalitet.

Vi renoverar fastigheter i Stockholm

Oavsett var i Stockholm du bor, kan vi bistå dig renoveringar – liten som stor. Även en mindre förändring hemma kan behöva hantverksexpertis. Vi levererar hållbara lösningar till badrum, kök, vind och alla andra tänkbara utrymmen där en renovering behövs eller önskas. Vår målsättning är alltid att arbeta enligt utsatt tidsplan och få dig som kund att bli tillfredsställd med renoveringsprojektet.

Vad behöver du hjälp med?

Vår affärsidé är sedan start att värna om våra kunders önskemål och behov. Det innebär att vi endast utför renoveringar helt i överenskommelse med dig som kund. Att göra dig nöjd och slutföra ett arbete vi själva är stolta över är vår drivkraft.

Renovering av hus, lägenhet och kontor

Vi har mångårig erfarenhet av lägenhetsrenoveringar i Stockholm, liksom husrenoveringar och ombyggnation av kommersiella fastigheter. Behöver du snickare, byggare, rörmokare eller elektriker till din ombyggnation? När du anlitar oss på Aquabygg har du alla experter du behöver under ett och samma tak. Det är också en av anledningarna till att vi kan ta oss an många olika typer av projekt – och utföra dessa fackmannamässigt och snabbt.

Våra renoveringstjänster

Vi renoverar både åt privatpersoner som åt organisationer och företag. Du som bor i hus eller bostadsrätt kan få hjälp med det mesta i renoveringsväg. Några av våra mest anlitade renoveringstjänster är totalrenovering av badrum och kök. Läs mer om våra tjänster nedan:

Ett badrum att trivas i. Ett av våra stora specialistområden är allt som har med badrum och VVS-arbeten att göra. Vi har färdigställt tusentals badrum under de år vi varit verksamma. Givetvis ser vi till att allt blir som du tänkt dig och lämnar full garanti på alla utförda arbeten. Läs mer om våra badrumsrenoveringar här.

Hemmets samlingspunkt. Det är inte för inte som köket sägs vara hemmets hjärta. Rummet är ofta en naturlig samlingspunkt, både vardagar och under högtider. Se till att ditt kök motsvarar dina förväntningar, ta hjälp av oss på Aquabygg för att förverkliga drömmen om ett vackert, inbjudande kök. Läs mer om köksrenovering här.

Nybyggnationer och renovering av lägenhet. Förutom renovering med inriktning på kök och badrum utför även Aquabygg större renoveringsprojekt med ombyggnationer av hela lägenheter – samt nyproduktion av bostäder i hög standard. På beställning bygger vi intelligenta hus och soliga sten- och tegelhus på olika ställen i Stockholm. Läs mer om större lägenhetsrenoveringar här.

Specialister på renoveringar

Vi finns här för dig som behöver både byggnadsmässiga och intelligenta lösningar. Aquabygg hjälper dig även till med val av material, projektplanering och kontakter med myndigheter, när så behövs. Till exempel kan vi bistå dig med byggansökan och bygganmälan för att komma igång med ditt byggprojekt.

En renovering i Stockholm är inte långt bort

Kontakta oss på Aquabygg för att diskutera en renoveringsidé eller ett kommande byggprojekt. Vi har lång erfarenhet och stor expertis när det kommer till stora och små renoveringar och hjälper dig på vägen mot ditt drömboende.