Aquabygg AB erbjuder kvalitetstjänster för både privatpersoner och företag. Vi tar gärna uppdrag på nybyggnation, ombyggnation och tillbyggnation av lägenheter, bostadshus och fritidshus. En stor del av vår verksamhet utgör badrumsrenoveringar. Vi har färdigställt mer än 1500 badrum under 10 års tid.

Alla uppdrag kan naturligtvis utföras med ROT-avdrag. Man kan påkosta sin bostad och det blir lyx till halva priset. Skatteverket bjuder på upp till halva arbetskostnaden. Har du verkligen råd att tacka nej? För mer detaljerade uppgifter om ROT hänvisar vi till Skatteverkets hemsida.

Se länken. 

Aquabygg AB åtar sig totalentreprenadansvaret och har kompetens för att bli huvudentreprenör för alla ny-, om- och tillbyggnadsprojekt gällande privata bostäder eller andra objekt. Vi tillämpar skriftliga standardavtal, bl.a. Hantverkaravtal 09, och beviljar våra kunder garanti för utfört arbete.

Vi är professionella, noggranna, serviceinriktade, pålitliga samt angelägna om att ha nöjda kunder. Vår affärsidé bygger på att bra service och hög arbetskvalitet ger nöjda kunder, vilket i sin tur genererar god image och stärker vårt varumärke. Det är därför Aquabygg AB är på ständig uppgång och intar allt starkare position på den lokala byggmarknaden i Stockholm och i närområden. Aquabygg AB är en modern och progressiv byggfirma som i första hand bryr sig om sina uppdragsgivare, men även om sina anställda och om miljön.