Ett nytt kök gör inte bara hemmet mer trivsamt, det återupplivar matlagningsglädjen och ger tillfälle till härliga middagar med vänner och familj. För visst är det roligare att laga mat och experimentera med nya råvaror i ett nytt kök, hellre än ett gammalt?

Modernisera husets hjärta med de material som du tycker om, en ny layout eller en platsbyggd lösning helt efter egen ritning. Aquabygg hjälper dig att förverkliga drömmen om ett vackert, modernt kök.

Ett nytt kök förändrar hela hemmet

Ett nyrenoverat kök med stilrena materialval, smarta lösningar och praktisk utformning får hela hemmet att kännas som nytt. Kanske drömmer du om en köksö vänd mot en öppen planlösning – med matlagning och umgänge samlat i ett luftigt rum? Eller har du siktet inställt på ett kök klätt i natursten med specialbyggda köksskåp för smidig förvaring?

Oavsett vad du vill få ut av din köksmiljö finns vi på Aquabygg vid din sida för att vägleda och utföra köksrenoveringen. Ta hjälp av oss för att hitta rätt!

Inför din köksrenovering

Innan du sätter igång och renoverar ditt kök med vår hjälp finns det tre punkter du kan tänka över. Hur vill du att ditt kök ska se ut, fungera och kännas att arbeta i?

  1. Bra material och rätt utseende. Köket ska hålla länge och vara i din smak. Se till att välja hållbara material som passar din stil och dina inredningspreferenser. Tänk på att du ska spendera mycket tid i ditt kök, välj material och vitvaror som håller måttet och hög kvalitet genom åren.
  2. Funktionellt och praktiskt. Köket ska även vara lätt att laga mat i. Det kräver bra arbetsytor och en enkel väg från kylskåp, ugn och tillredningsyta, till diskmaskin och återvinningskärl. Fundera på hur du använder köket och klura på lösningar som gör arbetet med matlagning lite enklare. Glöm inte att det oftast behövs fler eluttag än du tror, till elapparater och belysning. Teknik i form av moderna, tåliga vitvaror underlättar i köket.
  3. Ergonomi och personligt. Det är viktigt att du inte får ont i ryggen eller behöver sträcka på dig när du lagar mat. Räkna på vilken arbetshöjd som är rätt för dig, standarden ligger på 90 cm. Ett extra högt utrymme mellan arbetsbänken och överskåp kan skapa rymd och göra köket mer lättarbetat för den som är lång.

Våga tänk utanför boxen och ta hjälp av experter hos oss på Aquabygg för att hitta rätt känsla och skapa ett unikt kök. Vi har slutfört många köksrenoveringar genom åren och vet vilka detaljer som verkligen gör skillnad i ett kök. Du kan fråga oss om råd och bolla idéer när som helst under köksrenoveringen. Hör av dig till oss så sätter vi upp en plan tillsammans.

En förändring för det bättre

Förutom att en köksrenovering ofta höjer värdet på huset eller lägenheten är det även en stor investering i livskvalitet för dig som bor där. När du väl satsar på en renovering av köket, se till att göra det ordentligt från start. Med bra planering, genomtänkta material och funktioner som passar dig och din familj. Det ska vara skönt att leva och du ska trivas i ditt hem.

Kontakta oss för köksrenovering i Stockholm

Aquabygg finns med dig från start och vi lämnar givetvis garantier på allt slutfört arbete. Kontakta oss idag för en köksrenovering i Storstockholm. Vi finns över hela huvudstaden!